BB Capital sluit partnership met IMAP

BB Capital sluit partnership met IMAP

Private Equity
Algemeen (21) samenwerken

BB Capital Investments gaat een partnership aan met IMAP Netherlands om private equity investeringen te ontsluiten voor de Nederlandse klanten en relaties van het toonaangevende, internationale M&A advieskantoor. Dat maken beide partijen vandaag bekend.

Overnamekantoren zoeken in een competitieve markt naar vernieuwing en verbreding van hun adviesdiensten. IMAP Netherlands heeft gekozen voor een partnership met BB Capital, dat de klanten van het advieskantoor via een op maat gemaakte investor portal toegang gaat bieden tot hun beproefde ‘evergreen’ fund-of-funds voor private equity investeringen.

Susan van Koeveringe, Managing Partner en oprichter BB Capital: 'IMAP Netherlands is een van de leidende partijen voor fusies en overnames in Nederland. Wij zien steeds vaker ondernemers die na hun bedrijfsoverdracht op zoek zijn naar investeringsmogelijkheden. De samenwerking tussen BB Capital en IMAP Netherlands kan precies die vraag faciliteren.'

Casper Sikkema, Partner IMAP Netherlands: 'Wij constateren dat onze klanten interesse hebben in private equity fondsen die normaliter niet voor iedereen toegankelijk of goed te doorgronden zijn. Door de samenwerking met BB Capital bieden wij het IMAP-klant- en investeerdersnetwerk toegang tot kwalitatief hoogwaardige private equity fondsen in een bewezen fund-of-funds. Dit sluit goed aan bij klanten die recent hun bedrijf verkocht hebben en passende investeringsmogelijkheden zoeken. Wij zijn ervan overtuigd dat ons IMAP-klant- en investeerdersnetwerk waardevolle en aangename relaties kan opleveren voor onze klanten en relaties.'